Markus Kaufmann – MTB pro

Markus Kaufmann este unul dintre cei mai buni maratonisti din Germania iar din 06 Mai 2012 este  campionul Germniei la mountain bike maraton. Încă din 2010 el a câștigat numeroase curse (inclusiv Cape Outback din Africa de Sud, Bad Wildbad, Tegernsee, Zillertal, premiul munte de la Trans Germania, locul 6 în Trans Alp (cu Rupert Palmberger), a inceput in 2012, cu finisaje bune și a fost găsit, în cântând vârf. Foloseste produsele Forever din 2011 și iata cum descrie experiențele sale:

Kaufmann_01“Eu sunt preocupat nu numai de pregatire, echipament și nutriție, ci de asemenea acord o mare importanță pentru refacerea de dupa antrenamente. De cand iau ARGI+, vad cum timpul de recuperare a scăzut în mod semnificativ. În acest fel imi pot seta rapid  noi tinte.  Imi simt picioarele mai puternice și mai usoare. Dar nu numai efectul Argi+ m-a convins ci si modul ușor de preparare și in mod special gustul delicios!”

FAB Îmi place sa il beau spre finalul cursei. Imi da putere de  concentrare pe ultima jumătate de oră cand ai nevoie fie pe ultima urcare sau, uneori, în sprintul de final. Am folosit multe băuturi energizante dar in cursa aștept mereu cu nerăbdare să-mi beau FAB -ul  pentru ca are de asemenea si un gust delicios!”

Aloe Heat Lotion folosesc întotdeauna înainte de concurs, fie vreme calda sau rece. În vreme rece, imi încălzește musculatura iar în vreme caldă îmi conferă o senzație plăcută pe piele. Lotiunea nu arde precum multe alte produse. Nu ti se inrosesc picioarele si nici nu se umplu de sudoare, este neutru. “