Marius Urzica in echipa Forever

Marius UrzicaSe numara printre asii sportului romanesc, readuce titlul mondial in Romania, este campion olimpic la gimnastica, castiga aurul olimpic la Jocurile Mondiale Universitare; iata cateva repere pentru a-l identifica pe Marius Urzica, gimnastul care a luat taurul de coarne, in cazul sau, calul cu manere.
Marius UrzicaTanarul cu ochi albastri, simpatic, vesel, direct si comunicativ afirma ca asocierea dintre suplimentele nutritive Forever Living si sport nu este intamlpatoare. Datorita antrenamentelor grele, uneori epuizante, caci dupa spusele sale “talentul reprezinta cam 5%, restul de 95% este munca”, organismul are nevoie de crestere atat a fortei, a rezistentei, cat si a capacitatii de concentrare. In acest sens, un prieten loial al succesului sau este Forever Living Products. L-am intrebat pe Marius cat de importante sunt pentru el produsele naturale pe baza de Aloe vera.

Marius, au existat in cariera ta momente mai dificile, de cumpana, in care sanatatea ti-a jucat feste?

R: Sunt intamplari de care as prefera sa nu-mi aduc aminte. O ruptura de biceps la bratul stang la Cupa Americii, in 1998. Am suferit o alta accidentare grava la coloana vertebrala in 1999 la Tianjin, dupa care chiar am purtat corset timp de 6 luni.
Forever FreedomFolosesc produsele Forever ca alimente de mare valoare nutritiva prin care realizez acel echilibru baze-acizi si implicit o elasticizare a trupului prin eliminarea toxinelor, a ureei (Aloe Vera Gel, Berry Nectar, Freedom, Fast Break Bar, Lite etc.)

Care este parerea ta in legatura cu produsele FLP? Prezinta vreun avantaj in comparatie cu anabolizantele si alte produse sintetice folosite de unii sportivi?

R: Sunt produse naturale cu efecte benefice si nu suporta nici o comparatie cu anabolizantele care distrug organismul. Ma bucur ca am avut posibilitatea de a beneficia de aceste produse.

Ai afirmat intr-un interviu ca in concurs nu te intereseaza nimic – public, arbitri – ci te gandesti numai la ceea ce ai de facut. Aceasta presupune pe langa o vointa de fier, putere de concentrare. Ai gasit in vasta gama Forever si produse care sa te ajute in aceasta directie? Ce efecte au asupra tonusului tau produsele Forever?

Aloe Heat LotionR: Ca si colegii mei, folosesc crema rosie si albastra pentru multiple scopuri. Realizez o presopunctura zilnica pe talpa piciorului prin ungerea cu aceasta care disloca depunerile de materiale anorganice la punctele de reflex. Ca urmare, organele interne si de eliminare functioneaza la capacitate normala. Eu ma simt mai usor, incheieturile devin mai elastice si pot executa programul fara eforturi suplimentare. Forever LiteDe asemenea, am invatat sa realizez o curatare a cavitatii bucale cu Aloe First si cu pasta de dinti Forever. Ma ajuta foarte mult in prevenirea multor boli.
Pentru o energie libera, efervescenta, folosesc Forever Freedom, Fast Break Energy Bar si Forever Lite.

Produsele FLP fac parte din viata ta cotidiana, ceea ce inseamna ca le acorzi un credit deosebit.

R: Sunt generos cu mine folosind produsele Forever. Le recomand cu toata increderea si altor colegi. Dar nu numai lor, cu siguranta si prietenilor si mai ales familiei mele, in cadrul careia Forever se bucura de o simpatie deosebita. Consider binemeritata denumirea pe care planta Aloe vera o poarta de mii de ani, aceea de “planta vindecatoare” sau “doctorul naturii”.

Inseamna mult pentru tine sa fii cel mai bun. La Sydney toata lumea a fost incantata de perfectiunea exercitiului tau. Ai mizat “totul sau nimic”.

R: Se spune ca daca vrei sa fii bun, trebuie sa stai cu cei mai buni. Sunt convins ca acum fac parte din cea mai buna echipa – echipa Forever Living Products.

Iti multumesc pentru timpul acordat si iti urez o cariera stralucita in continuare!

Adriana Badic
Asistent FLP Romania

(revista Forever nr. 49, mai 2003)