Cum comanzi produsele noastre

Produsele FOREVER sunt vândute exclusiv prin consultanți independenți și nu sunt disponibile în magazine. Dacă sunteți interesat de produse, există mai multe modalități de a obține acest lucru.

Comenzi regulate

Dacă doriți să comandați produse în mod regulat sau în cantități mari, de exemplu, ca un cumpărător  pentru un club sportiv, grup de antrenament sau pentru familie, vă recomandăm să comandați produsele direct de la producător. Avantajele de cumpărături pot fi de până la 40%. Daca doriti acest lucru vă rugăm să ne contactati prin e-mail sau telefonic. Noi vă învațăm apoi cum sa aveti acces la producator.

Sponsorizare pentru sportivii activi

Forever Sports susține sportivii activi. Pentru cele mai bune marturii și sfaturi cu produsele noastre, care vor fi publicate pe site-ul nostru, noi va vom rasplati cu produse premium. Asa ca, daca ai legitimatie de sportiv, carnet de sportiv sau un atestat cu rezultatele tale sportive de la competitii, asteptam sa te cunoastem!

Become a Partner

Daca recomanzi produsele noastre in mediul tau poti beneficia de comisioane cash sau sub forma de produse. Deci poti beneficia fie de produsele noastre in mod gratuit, fie cu putin efort iti poti dezvolta propria sursa de venit. Vezi detalii>